31 Mart 2017 Cuma

MAVİ FRAM




Kitaplarım kızçelerim ya işte hepsinin bir ismi var. Sade ve Derin, o Sade, Derin Mavi, o Mavi, Frambuazlı Hayat, o Fram, Yani ise yine Yani, Günsürgünü de Gün işte.

Sade, Mavi, Fram, Yani, Gün. Beşi bir yerde. Son kızçeyi ben de henüz görmedim. Ayraçlar konulabilirse kitapların, ben de görebileceğim. Günesürgünü, şimdilik bildiğim dört arkadaşım alıp okudular, Okuma Günlüğüm Eren, Turgay Aksoy, Öceanne Özlem, Minik Mini.

Sade ve Derin ile ile ilgili hoş bir anım var. 2014 İlkbaharında, kitap çıktıktan bir süre sonra, İstiklal'de en sevdiğim Mephisto kitabevinde kitap bakınıyordum. Benim Sade de üst kattaki raflardaydı. Ben de üst katta bakınırken, iki liseli kız orda bilgisayar başındaki sakallı oğlana sordular. Sizde Deeptone var mı diye? Oğlan da o ne müzik grubu mu dedi. Belki Deep Purple ile karıştırdı kitabevi çalışanı.

Derin Mavi, şiir ve öykülerle dolu bir kitap oldu. Sonra Yani'de bir şiir yazdım, Günesürgün'de ise dört şiir var. Belki de içinde çok şiir olduğu için birçok blog arkadaşımın en sevdiği kitap oldu Mavi. Fram ise beş kitabımın arasında şimdilik en dolu olanı. Fram'da ayrıca Düşünceler adlı bir bölüm koydum. Genelde yazmadığım bir tür bu.

Bu arada, Derin Mavi, bir edebiyat dergisinde çıktı, kitap tanıtımı olarak, Ayraç adlı edebiyat dergisinde yer aldı, bir yazıyla tanıtıldı. Bir de, televizyonda sabah programında çıktı.

Son zamanlarda Mavi ve Fram'ı okuyan arkadaşlarım ise; sevgili Deli Kızın Bohçası Derya iki kitabımı video ile anlattı, sevgili psikolog danışmanımız Yurdagül, Derin Mavi'yi okudu yazdı, sevgili Hikaye Kalpli Kadın da Derin Mavi'yi okudu, sevgili Bahar Tanrıçası Persephone de Frambuazlı Hayatı.


DELİ KIZIN BOHÇASI (Derin Mavi/Frambuazlı Hayat)


DAHA MUTLU YAŞAM (Derin Mavi)


HİKAYE KALPLİ KADIN (Derin Mavi)


PERSEPHONE (Frambuazlı Hayat)


(devam edecek)

26 yorum:

  1. Ne güzel şeyler bunlar.Emeğine,kalemine, yüreğine sağlık.En kısa zamanda okumak istiyorum kitaplarını.Umarım temin edebilirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebemkuşağı.

      tişkürler. nette var yaaa :)

      Sil
  2. Ne güzel şeyler bunlar senin adına. :)
    Merak ettim şimdi ben de kitabını 😊

    YanıtlaSil
  3. Ben de diyorum blogum akına uğramış bugün, neden acep?:) Başarıların daim olsun... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ilk fırsatta okuyacağım deep kitaplarını...

    YanıtlaSil
  5. Baktım arkadaşlar ne güzel sıcak içten paylaşmışlar kitaplarını da sen nasıl hala görmeden durabiliyorsun merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özlem b.

      son kitabımı görmedim daha evet. bütün kitaplarımı zaten çıktıktan 2 ay sonra filan görüyorum. basım aşamasında en az on kez okuduğum için yanii, düzelttiğim için bir süre görmüyorum işte :)

      Sil
  6. Çok merak ediyorum kitaplarını ama bir türlü fırsat olmadı, alıp okuyamadım. Burada yansıttığın ruhunun bambaşka bir kısmıyla karşılaşacak gibiyim kitaplarını okuyunca. Ve seni tebrik de etmek istiyorum. Kitap yazmak, çıkartmak. Zor işlerdir. Sen sabırla bunu birden fazla gerçekleştirmiş. Örnek alıyorum seni umarım bende çıkarabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eda demir.

      kitap yazmak keyifli ama bastırma kısmı çok zor :)

      Sil
  7. Kitapları düşürdüğün yeri söylersen oradan geçeceğim, bulanı olmak var :)

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. acemi demirci.

      gidip kuğuluda düşüreyim bari :)

      Sil
  9. deep bir şey sormak istiyorum cidden bilmediğim için.
    Bende mesela bir kitap yazmak istiyorum.Ortalama ne kadar bir bütçe ayırmam lazım ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. taze mühendis.

      kitap yayınlatmak için yayınevlerine genelde bu günlerde kağıt fiyatlarından dolayı yaklaşık olarak 3 000 lira veriliyor yani 500 tane filan yayınlasınlar diye. piyasada fiyatlar belli ve hep aynı zaten. nette kitap bastırma fiyatları dersen çıkar fiyatlar. genelde sayfa sayısına göre fiyatlar. boşver sen bunları düşünme yaa yaz sadece. önemli olan manevi mutluluk. taksitle de ödeyebilirsin yanii karttan :)

      Sil
  10. Ne kadar güzel yaa, valla çok özendim :) Fırsatım olduğunda okumak istiyorum kitaplarınıı ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tuğçe yüksel.

      ay senin de olur ki ne güzel senin yazıların ki :)

      Sil
  11. O zaman dans ^^ ay ayraclar konsun diye sabirsizlaniyorum

    YanıtlaSil
  12. Süper bir anı olmuş, her yazara nasip olmaz böyle sorulduğunu duymak:)) sabah programında da mı çıktı, süpermiiş, çok güzel şeyler bunlar:) ayrıca benden bahsettiğin için de teşekkür ederim Deep'ciiim:)

    YanıtlaSil
  13. sade ve derinli anın çok hoş bir ebeveyne evladını övermiş gibi bir mutluluk :)

    YanıtlaSil