2 Eylül 2022 Cuma

PAKİSTAN DİZİLERİ 4

 


MERAY PAAS TUM HO

Sen Benimsin

2019 yılı Pakistan romantik dram dizisi. Aşk, evlilik, ihanet konulu. 40 dakikalık bölümler, 23 bölüm. Başrolde yıldız oyuncu Ayeza Khan.

Mehwish, evli, çocuklu, güzel bir kadın. Kocası Danish sıradan, orta halli bir erkek. Mehwish, parasız hayattan bıkar, eşinden boşanır, çocuğunu da eşine bırakır ve gider zengin bir adamla evlenmek ister. Zengin işadamı Shehwar da evlenmek istese de adamın eski eşi ortaya çıkar ve izin vermez evliliklerine. Adamın her şeyi aslında eski karısına aittir. Eski eşi Shehwar’ı parasız bırakır.

Mehwish eski eşine ve oğluna dönmek ister. Adam kabul etmez. Eski eşi Danish de zengin bir işadamı olur. Mehwish tövbe eder, yalnız yaşar. Sadece eski ailesini ister artık.

Yanlış kararlar veren bir güzel kadının dramı. Not:3/4




SHEHNAI

2021 yılı Pakistan romantik komedisi. Aşk, evlilik, aile konulu. 40 dakikalık bölümler, 26 bölüm. Başrollerde Ramsha Khan ile Affan Waheed. Shehnai, düğünlerde kullanılan klarnet benzeri bir müzik aleti.

Bakht genç bir kızdır, Hunain’i sever ancak Hunain güvenilmez biridir. Meerab genç bir erkektir ve Samreen ile evlenecektir. İkisinin de ilişkilerini aileleri bilmezler. Aileler Bakht ile Meerab’ı evlendirmek isterler, planlar yapılır. Bakht ile Meerab, başkalarını sevdikleri için aralarında anlaşırlar ve evlilik gerçekleşmesin diye her şeyi yaparlar.

Sevimli dizi. Not:3/4



PUKAAR

Çağrı

2018 yılı Pakistan dram dizisi. 40 dakikalık bölümler, 26 bölüm. Başrollerde Yumna Zaidi ile Zahid Ahmed.

Samra genç bir kız, öğrenci, okulda Fahad ile arkadaş olurlar ve evlenirler. Fahad’ın ailesi feodal ve babası da politikacı. Samra gelin gidince eşinin ailesinin evinde zorlanır, alışamaz bir türlü. Samra hamile kalır ancak eşi politik düşmanlık nedeniyle öldürülür. Oğlanın ailesi Samra’yı bırakmaz.

Fahad’ın babasının daha önceki evliliğinden olan oğlu Sarang vardır, babası Sarang’ı bulup eve getirir ve Sarang ile Samra evlenirler ancak ailevi dramlar hiç bitmez.

Dram sevenlere. Not:3/4





MUSHKIL

Müşkül

2022 Pakistan aşk, aile, evlilik dramı. Güncel dizi halen devam ediyor. Günlük dizi formatında her akşam yayınlanıyor, yaklaşık 40 dakikalık bölümleri 3 milyon kişi izlemekte. 45 bölüm oldu. Başrollerde Saboor Ali, Zeinab Shabbir, Khushal Khan.

Bir aşk üçgeni, bu dramın konusu. Hareem ile Sameen birlikte okula giden iki arkadaş. Hareem okuldaki bir oğlana, Faraz’a aşık. Hareem Faraz’a yaklaşmak için türlü yollar dener. Arkadaşı Sameen’ i ikna edip ona yardım etmesini ister. Sameen Faraz ile konuşur, Faraz Sameen’i arabası ile akşam evine bırakırken polis onları durdurur. Pakistan geleneklerine göre evlenmek durumunda kalırlar.

Hareem çok üzülür ve o da inadına gider, Faraz’ın ağabeyi Asfand ile evlenir ve o da eve girer. Pakistan’da evlenen çocuklar da aile ile yaşamaktadır, genellikle. Hareem’in amacı boşanmak, Faraz’ın da boşanmasını sağlamak ve onunla evlenmektir.

Tam anlamıyla dram. Renkli dizi. Not:3/4

37 yorum:

  1. Ama sen neden hep dram izliyorsun kiii 😣😭 Neyse ki romantik komedim oradan bana göz kırpıyor 🌚😍 diğer 3 Pakistan listene de bakıp bir Pakistan dizisi izleyeyim elimdekiler bitince 🌚 Kalemine sağlık ✨

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tefrika.

      dram denk geldi öyle yaa ne bulursam izliyorum :) izlersin pekuu :)

      Sil
  2. Pakistan dizisi hiç izlemedim bana pek uymuyor. Bende bir dizi önereyim: Surface, ilginçti, izlemediyseniz bir bakın. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gül akça.

      surface, tamamdır not aldım, izlerim ki, sizin önerilerin hepsini izledim şimdiye dek zatensi :) hafta sonu başka diziler de yazıcam, onlardan seçersiniz belki siz deee :)

      Sil
  3. Bu aralar asla bir sey izleyemiyorum. Ama karsima cokca dizi-film onerileri cikiyor. Geneli evlilik temali diziler sanirim. Bir Hint dizisi var psikopat bir adamin oldugu. Populer olmus sanirim gorup duruyorum onu da. Pakistan dizileri de galiba Hint dizilerine benziyor. Tesekkurler oneriler icin. Pek benlik degil ama. Okumasi keyifli. Hap bilgi gibi. Ellerine saglik. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bonheur.

      hint dizisi hiç izlemedim ama filmlerini seviyorum :) pakistan endonezya malezya dizileri kısa oluyor, çabuk bitiyor, hint dizileri hiç bitmiyor yerli diziler gibi :)

      Sil
  4. Bu kadın erkek ilişkileri hep bir dertli ve karmaşıkmış Pakistan dizilerinde de (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. küçük dünya.

      evet diziler genelde bu konu üzerine kurulu ama çok masumlar :)

      Sil
  5. Çağrı dizisindeki durumlar ülkemizde de yaşanıyor. Koca ölünce kadını ailenin başka bir erkeğiyle evlendiriyorlar. Berdel mi deniyordu şu an çıkaramadım bu geleneğin ismini.
    Sen Benimsin dizisi için son pişmanlık fayda etmez diyeceğim. Umarım kadının eski kocası insafa gelmiştir. Arada çocuk var sonuçta...
    Birbirleriyle evlenmemek için türlü oyunlar oynayan çiftin filmini merak ettim. Tatlıya benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. film gündemi.

      eveet erkek kardeşle :) berdel bilmiyom ama filmi var izlediydim :) insafa gelemiyor, niyetlense de kadını göremiyor :) ha haa evet evet başkalarıyla evlenmek için oyunlar oynuyorlar ama işte sonra birbirlerini seviyorlar :)

      Sil
  6. Pakistan dizilerine başlayamadım daha. Bu tarz dizileri Türkçe dublaj izlemeyi seviyorum, bizimkiler çok iyi yapıyor, sonra orijinallerini izleyince garip geliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duygu emanet.

      dublaj pakistan dizisi görmedim vardır belki :)

      Sil
  7. Hint dizilerini az da olsa biliyorum ancak Pakistan dizilerine hiç bakmadım. Bu dizileri not aldım teşekkürler deep :)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi birbirinden dramatikmiş. :) Bu sıralar kdrama izliyorum sürekli. Bir ara bunlara da bakayım. :)

    YanıtlaSil
  9. Oo mayy gadımmm😂 hayatta aklıma Pakistan,Pakistan libee Pakistaaan dizileri izlemek gelmezdi😂

    YanıtlaSil
  10. Deepcim şu blog etkinlikleri film,dizi olaylarından bana da haber versenee nitfen🤗🤗

    YanıtlaSil
  11. Özellikle de o coğrafyadaki dizileri veya filmleri hiç izlememiştim. Önerilerin için teşekkür ederim. 🎈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. irem can.

      evet genelde uzağız o coğrafyaya :)

      Sil
  12. Ay ben daha My Brilliant Friend'den üç bölüm ilerleyemedim :) sen Pakistanlardasın, maaşallah maaşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçmiş bahar mimozası.

      vaktin yok ki tabii senin :)

      Sil
  13. ilkay.

    yerli diziler olabilir ama bunlar kısa diziler hep :)

    YanıtlaSil
  14. Pakistan'la ilgili izlediğim belgesellerden sonra bir tık midemi bulandıran bir ülke. Dizilerini filmlerini hiç izlemedim. Açıkcası biraz iğrelti duyuyorum. Bu da sırf ülkelerinin pis olmasından kaynaklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dear monarosa.

      hımm dizileri temiz ve tatlı ama :)

      Sil
  15. Merhabalar.
    Ben biraz dizilere karşı ön yargılıyım. Hele de Hindistan, Pakistan gibi ülkelerin dizilerine. Zannedersem Kanal7 televizyon kanalında bu tür diziler gösterimde...
    Tanıtım bilgilerini paylaştığınız diziler için teşekkür eder; kaleminize ve emeğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. recep altun.

      anladım, olabiler tabiii, teşekkürler :)

      Sil
  16. Nasıl keşfediyorsun bu dizileri Deepcim bravo gerçekten, merak ettim bu diziyi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eren.

      netten ve yutuptan :) malezya endonezya pakistan dizilerindeki masumluğu sevdim :)

      Sil
  17. Elim hiç gitmiyor Pakistan dizilerine, düştüm yine bir Kore dizisine bu hafta oradayım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. she is the man.

      kore eee hepimiz seviyooz :)

      Sil
  18. ben böyle farklı yerlerin dizilerini izlerken çok zorlanıyorum. Dilin teleffuzuna alışık değilsem birde kriz geçiriyorum. Bir kere rus dizisi izlerken bile çok zorlandım. Hiiç Pakistan dizisi izlemedim. merak ettim şimdii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şeyma nil.

      pakistan malezya endonezya dizilerini seviyorum :)

      Sil
  19. Hiç Pakistan dizisi seyrettim. Hatta galiba Türkçe ve İngilizce dilleri dışında bir dizi seyretmemiş olabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gamze e e.

      yaaa kuzey avrupa uzak doğu birçok farklı dil izliyom yaa :)

      Sil