23 Eylül 2021 Perşembe

DEMONYAK 2

 




Annecim, tamam, bak şeytanı çıkardık, gitti artık gelmez bir daha. Evlenme çağındasın, hadi artık evlen diyorsun bana ama bak işte çevremiz, senin de gördüğün gibi vampirler, zombiler, kurt adamlar, iblisler, hayaletler ile dolu. Ya evlendiğim kişi bunlardan biri çıkarsa, baştan anlamazsak. Biliyorsun, internetten her şeyi öğreniyorum. Ya paralel evrene filan gidersem eş durumundan.

Diyelim, bir vampirle evlendim. O gündüzleri uyuyacak, geceleri dolaşacak. Gündüz tabutta olacak. Ya çok kan içerse, kilo alırsa, tabuta sığmaz, tabutlar da pahalı, ayrıca şişman bir damat istemezsin herhalde. Seri katil olursa, ölüleri yatağımızın altına saklarsa, baza çekmez ölüleri, kırılır baza.

Mesela ben melek olsam, sen bana dikersin kanat, A101’den indirimden alırız, tamam, ama meleklerin işi zor, sürekli dolaşmak durumunda kalırım, yorulurum, biliyorsun melekleri sadece çocuklar ve körler görüyor, onlarla konuşmak lazım hep, ya uçarken düşsem, hani paten kayarken düşmek gibi, belimi incitirim, sonra sürekli pilates yapmam gerekecek, sonra bir süre de oturamayacağım. Melek olunca bir de hep şeytanlarla uğraşmam gerekecek. Ben insanların içinden kötülükleri çıkaracağım, şeytan tekrar geriye sokmak isteyecek, uğraş dur.

Melek olunca sürekli olarak yol masraflarım olacak, uçmaktan yorulurum, metro kartı kullanmam gerekecek. Belki melek olunca ama işe girebilirim, bir sirkte çalışırım, trapezci olarak, kolay iş olur benim için. Vampirle evlenirsem, ya içecek kan bulamazsa, kan değerleri düşerse, baş dönmesi ve uykusuzluk olur onda o zaman, gündüzleri uyuyamaz tabutunda, güneş de görmemesi lazım, takviye lazım, vitamin lazım olur, taze kan, ya çaresizlikten beni de ısırırsa, yani vampir bir kızın olsun istemezsin değil mi?

Ya da ya karşıma bir uzaylı çıkarsa, klon çıkarsa, uzaylı klon değişimi programı ile dünyaya gelmiş bir uzaylı, tam burslu, yurtta kalan bir uzaylı, yurt ise bir yanardağda ise, böyle bir damat da hoşuna gitmez senin, yurttan kaçıp bizim eve sığınırsa, ben ona aşık olursam, o hooo.

Senin durmaksızın Ayetel Kürsi okuman gerekecek, sana da zorluk olacak. Bir de zombiler var, zombiler Eski Roma’da başlamış. O zamanlar, insanları ölmüş sanıp mezara koyunca, mezarların içine ip sarkıtırlarmış, ucuna da bir çan bağlarlarmış, gömülen kişi uyanırsa çanı çalsın diye, bu şekilde hayata dönenlere zombi demişler, anneciğim, herhalde mezardan çıkan bir damat da istemezsin, değil mi?

26 yorum:

  1. eş durumundan paralel evrene gitmek mi ooo :D amanın vampir eş de ne zahmetliymiş :D uzaylı damat pek korkunç duruyor vampir daha mantıklı meleklerin seyahat etmesi de iyi bi özellikmiş bencesi :D oo tarihi gerçeklerden mizahlar hahah yine çok eğlenceli olmuş kii bayıldıım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessiz gemi.

      ne olsak yaa vampir mi zombi mi melek mi kurt adam mı zuzaylı mı :)

      Sil
  2. Ya biz bu dünyadaki adamlarla başedemiyoruz.Uzaylı, kurt adam ,vampir benim birazcık beynim hayalini dahi kaldıramadı 🤪

    YanıtlaSil
  3. Allah iyiliğini versin:)) Ne zamandır böyle gülmemiştim:)
    Sevene samanlık seyran olur. O zaman hastalıkta sağlıkta her haline katlanırsın kocişinin. Boş ver hüsnü kuruntuyu da evlenecek bir bey bul sen:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mavi anemon.

      kurt adam bulayım bari, insana benziyor hiç olmazsa :)

      Sil
  4. Oldukça makul gerekçeler:) paralel evreni bi düşünsün ama hanım kızımız.Makul taraflarına odaklansın bi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vakti dem.

      ha haa evet evet paralel evren belki iyidir yaaa :)

      Sil
  5. Süperdi Deepcim ben de sık sık şöyle olsa böyle olsa diye hayaller kurarım:))

    YanıtlaSil
  6. Bir vampir filmi izlemiştim. Oradaki gibi tanışabilirsin sen de. Vampir bir kadının boynunu ısırmak için ileri atılıyor. Meğer kadının boynunda boyunluk varmış. Vampir dişlerini geçirince kötü oluyor tabi. Sonra ikisi birbirini görüp aşık oluyor. 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duygu emanet.

      oooo güzel tesadüfmüş :)

      Sil
  7. Startı vermişsin ama yanlış yola girdiğin belli:)))

    YanıtlaSil
  8. çok komik bir yazı olmuş. normal adamlarla baş edemiyoruz vampiri zombiyi falan bırak bence de :)) annelerin yaptığı evlilik ısrarları seni de vurdu demek deep ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. farklı diyarlar.

      ha haaa yurdumuzun halleri işteee :)

      Sil
  9. müfred.

    eveet haftanın konusu yurtlar idi :)

    YanıtlaSil
  10. ilkay.

    evet evet güzel söledin :)

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar.
    Bilim kurgu gibi bir demonyak paylaşımı, ya da öyküsü diyebiliriz. Demonyak kelimesini tekrar inceleme ihtiyacı duydum. "Çılgın; deli; akıl hastası; demonyak. 2- Kötü ruhların etkilediğine inanılan kimse; cin çarpmış kimse." açıklamasını buldum. Tıp ve sağlıkla ilgili bir terim olduğunu da açıkladılar. Fransızca bir kelimedir. Fransızcaya da Latinceden geçmiş.

    Kız haklı... Bence de evlenmesin. Kaygılarında yer alan şeyler bence gerçek. Hiçbiri hayal ürünü olmadığı gibi bilim kurgu da değil. Bence evleneceği biri saydıklarından biri çıkacak. Çünkü şu zamanda evlenen çiftler hemen boşanıyorlar. Çocuk oyuncağı mı bu evlilik? Boşanacağın yere evlenmeyeceksin. Ayağın göl, başın pınar. Nerde akşam, orda sabah. Karışanın yok, görüşenin yok. Haliyle sorun da yok!..

    Evet melek olmak da çok zor bir zanaat. Öyle kolay değil melek olmak ve melek gibi yaşamak. Bence de uzak dursun.

    Neden Ayete'l-Kürsi okuruz? Şeytanın şerrinden korunmak için okuruz. Ayrıca nazar, bela, kötülük ve musibetlerden korunmak için de okuruz.

    Anne, mezardan çıkmış bir damat da istemeyeceğine göre, kızımız için artık evlenmek fiili defterden silinmiştir.

    Yazınızın etiketine baktığım da "öyküler" etiketini görünce anladım ki, demonyak yazılarınız birer öykü türündedir.

    Ben bu demonyak öykünüzde bir gerçeklik yakaladım. O da genç kızımızın evlenme hadisesine karşı çıkışlarında ne kadar haklı olduğudur. Çevremizde bu kadar vampirler, zombiler, kurt adamlar, iblisler, hayaletler varken, bir insan bunlara nasıl güvenip de evlenebilir. Bir yakınım var, evlenmek istedi. Eveleneceği damat adayınınbir iblis olduğunu öğrenince hemen yüzüğü attı. Seneler geçti, parmağına hala bir yüzük takamadı. Çünkü gözü korktu. Böyle ne kadar gözü korktuğu için evliliği unutan gençler biliyorum.
    Selam ve saygılarımla.



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. recep altun.

      evet, demoniac sözcüğünün türkçe okunuşu. bu anlamları var evet ama benim burada kullandığım farklı bir anlam, bir kelime oyunu sadece, burda, ilk bölümde anne kız, şeytan, demon kovmak için reyhan şerbeti ve amonyak kullanmışlardı, espri tabiki, yani burda demon kovan amonyaka demonyak dedim, demon, amonyak, demonyak, bir kelime oyunu sadece :)

      evet, günümüzde ülkemizdeki evlilikler hakkında düşünceleriniz, yorumunuz çok iyiydi :)

      Sil
  12. uzaylı bir eş fena olmazdı sanki .-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. audrey.

      ha haa, burdan gitmek kolay olurdu :)

      Sil
  13. Eş durumundan paralel evrene gitmek fikrini tuttum :) Diğer damat adaylarından daha masumane göründü gözüme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. film gündemi.

      ha haa evet evet eğlenceli olabilir :)

      Sil
  14. Annenin işi zor, Allah kolaylık versin :))))

    YanıtlaSil