31 Ağustos 2022 Çarşamba

KELİME OYUNU 92




Kelime Oyunumuz devam ediyor. Beş kelime veriyoruz, bu beş kelimenin de içinde olduğu öykü, şiir, deneme benzeri bir yazı yazıyoruz. Herkes yazabilir, herkes beş kelime de verebilir.

Haftanın kelimeleri: Tuzak/Zihin/Yansıma/Göz/Bilinç/


VAİNA 11

Lua onun iyi olup olmadığını anlamaya çalışırken aklının yine bir sisle kaplanmasına da engel olmaya çabalıyordu. Nedenini bilmediği şekilde sürekli zihni uyuşuyor gibiydi. Ve bu kadar derinlerde bu daha hızlı gerçekleşebiliyordu. Ingrid ışığa düşmediği için şanslı olsa da bu tuzak asıl Lua içindi. Yine de kendisini kurtarmak için çabalamış olması onu etkilemişti. Bir süre sakince düşünüp daha yüzeye doğru ilerlemenin yolunu bulmaları gerekiyordu. Böylece Lua uyanabilir ve yola devam edebilirdi. Böylece daha sonra onu da buradan çıkartmanın bir yolunu bulabilirdi. 

Bunları Lua’ya da anlattı. Onun bu kadar derinde sürekli zihninin bulandığının farkındaydı. Bazı anlarda gözleri bile bir sis tabakasının ardından bakıyor ve bir şey görmüyor gibi geliyordu. Tıpkı bir zombiye benziyordu o anlarda. Bu zihin bulanıklıkları da uzun sürerse hiç kendine gelemeyebilirdi. Bu yüzden Ingrid onu buraya gelmeye zorladığı için kendini sorumlu hissediyordu. Bundan sonra mecbur kalmadıkça onu bilinçaltına çağırmayacaktı.

Tam bunları konuşurlarken Lua sırtından bir şeyin onu tuttuğunu hissetti. Bu çok ani ve hızlı gerçekleşmişti. Ingrid böyle bir şeyin olmasını beklemediği için kollarından kayıp giderken Lua’yı tutamadı. Işık huzmesinden bir çift kol dışarıya uzanmış ve genç adamı yakalamıştı. Lua hiçbir şey anlamadan yansıması tarafından ışık huzmesinin içine çekiliverdi. Suyun içine batmış gibi hissediyordu. Çok kısa bir süre içinde nefes alamadığını fark etti. Işık kaybolurken çimenlerin üzerine yığılıp kaldı. Gözleri açıktı ama bilinci tamamen kapanmıştı. 

Ingrid ona koşup kendine gelmesi için sarstı. Ama görünüşte orada olsa bile gerçekte aslında kaybolmuştu. Gözleri birer karadelik kadar boş bakıyordu. Ingrid ne yapacağını artık hiç bilmiyordu.

(devam edecek)

17 yorum:

  1. Kısa ve heyecanlı bir bölümdü. Lua nereye kayboldu? :)

    YanıtlaSil
  2. Devamı da oldukça heyecanlı olmuş😉

    YanıtlaSil
  3. Fantastik bir devam geliyor sanki. Sevgiler…

    YanıtlaSil
  4. Bilinci uyandırmak için koku duygusuna mı yüklenmeli acaba? Aklıma ilk ve tek gelen yol bu oldu. Dokunma, görme, işitme hepsi felç olmuş. Dil de işe yaramaz. Çözeceğiz Lua'yı ama nasıl? Merakla bekliyorum yeni bölümü :) Kalemine sağlık deep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. film gündemi.

      eveet ne güzel detaylı okuyosun, teşekkür ederiim :)

      Sil
  5. Hayır geri gelsin bilinci, Ingrid sihir yapsın lütfen.

    YanıtlaSil
  6. izinde olduğum için hikayeyi baya bir kaçırdım baştan okumam lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. audrey.

      geçen hafta özet yazdım onu okursuuun :)

      Sil
  7. ama ama şimdi nolcak iyice derinlerde kaybolup gittii Ingrid mi bulacak şimdi onuu gizemci senii ^^

    YanıtlaSil
  8. ilkay.

    toptan okumak hıhım iyi oluyol :)

    YanıtlaSil
  9. Allah Allah, nasıl kendine gelecek ki şimdi

    YanıtlaSil